ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Blog Archive

Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

postheadericon Βόμβα: Συνελήφθη ο Αμπράμοβιτς;



Πού συνελήφθη σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς; Τι αναφέρουν οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες;
Είδηση-βόμβα καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσίευματα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να συνελήφθη απο τις Αρχές των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να εμπλέκεται με τον θάνατο του πρώην συνεργάτη του Μπόρις Μπερεζόφσκι!

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες , ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι φέρεται να εμπλέκεται με τον προ ημέρων θάνατο του Μπόρις Μπερεζόφσκι.

Την είδηση «έβγαλε» η ιστοσελίδα «Russia Today», η οποία είναι προσκείμενη στον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν, χωρίς όμως να δώσει στην δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες γιατί συνελήφθη ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Να τονίσουμε ότι ο Αμπράμοβιτς ήταν πρώην συνεργάτης του Μπόρις Μπερεζόφσκι, με τον οποίο όμως κάποια στιγμή τα «έσπασε», με τους δύο άνδρες να λύνουν τις διαφορές τους πέρσι στα δικαστήρια.

Μόλις το περασμένο Σάββατο ο Μπερεζόφσκι βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στο Χάρτφορντσαϊρ, με τις Αρχές ωστόσο να διατείνονται ότι στον τόπο του συμβάντος δεν υπήρχαν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Η Τσέλσι αρνείται προς το παρόν να σχολιάσει οτιδήποτε ενώ το FBI διαψεύδει ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνελήφθη.

Εκπρόσωπος του ομίλου των επιχειρήσεων του Αμπράμοβιτς διέψευσε επίσης ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας συνελήφθη αλλά επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην Αμερική.

Πηγή: fimes

Δημοφιλείς αναρτήσεις