ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Blog Archive

Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

postheadericon Την «κάνει» σιγά σιγά η τρόικα από την Ελλάδα...


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τρόικα δεν θα συνεχίσει να έρχεται ανά τρίμηνο στην Ελλάδα, αφού βλέπει ότι κάνει περισσότερο κακό η παρουσία της ανά 90 ημέρες.
Από την άλλη, ξέρουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Αν όμως, φέρουν και δικούς τους να εγκατασταθούν εδώ (πχ στις εφορίες ή στο ΤΑΙΠΕΔ, στις τράπεζες που ήδη έχουν βάλει υπερεπιτρόπους) όντως δεν θα χρειάζεται η παρουσία τους, αφού θα τα διαχειρίζονται όλα οι ίδιοι εκ των έσω!
Σε αυτό το σενάριο έρχεται να προστεθεί και η δήλωση του εκπροσώπου του Όλι Ρεν, Σάιμον Ο΄ Κόνορ, ο οποίος τόνισε ότι η εκταμίευση της επόμενης δόσης μπορεί να γίνει και χωρίς αποστολή της τρόικα στην Αθήνα.
Λογικό, αφού έβαλαν την τρικομματική κυβέρνηση να πάρει όλα τα μέτρα τώρα, αγνοώντας αν είναι τα πλέον δυσβάσταχτα για την οικονομία και την κοινωνία, μόνο και μόνο για να προστατεύσουν την καταστροφική τους πολιτική.
Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι η επόμενη δόση των 2,8 δισ. ευρώ του Μαρτίου μπορεί να εκταμιευθεί χωρίς να υπάρξει αποστολή της τρόικας στην Ελλάδα. Εξήγησε ότι οι ελληνικές αρχές εργάζονται για την ικανοποίηση των δύο προαπαιτουμένων που έχουν τεθεί και ανέφερε πως όταν η τρόικα κρίνει ότι αυτά έχουν ικανοποιηθεί τότε εναπόκειται στην Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης να αποφασίσει την εκταμίευση.


Δημοφιλείς αναρτήσεις