ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Blog Archive

Από το Blogger.
Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

postheadericon Αυτό είναι το διαλυμένο αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα (φωτο)


Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία από το διαλυνένο αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα και αναρωτιέται κανείς πώς γλύτωσε....
Ο Τόμας Πρωτόπαππας συνεχίζει να δίνει την πιο σκληρή μάχη από το πρωί της Κυριακής για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ηθοποιός υπεβλήθη νωρίς το μεσημέρι σε αξονική τομογραφία και δυστυχώς η κατάστασή του δείχνει ότι είναι πιο επιβαρυμένη από ότι περίμεναν οι γιατροί.

Δίπλα του είναι κάθε στιγμή η μητέρα του, ο πατέρας του, ο θείος του και η κοπέλα του που δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο και δε σταματά να προσεύχεται στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο ΚΑΤ.

Το Smart αυτοκίνητο του νεαρού ηθοποιού έχει καταστραφεί ολοσχερώς στο πίσω μέρος. Το βαν της Αττικής Οδού τον χτύπησε πίσω και αριστερά. Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου είναι σχεδόν άθικτο και ότι όλοι οι αερόσακοι άνοιξαν αμέσως.

Την ίδια ώρα, στην Τατιάνα μίλησε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου και περιέγραψε όλα όσα έζησε εκείνη την ώρα στην Αττική Οδό.

«Είδα και το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν που είδα το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού να κατευθύνεται επάνω του και σκέφτηκα ότι ίσως να τον ενοχλώ εγώ. Για αυτό έκοψα ταχύτητα, όμως το βαν δεν σταμάτησε», εξηγεί στην εκπομπή. «Το σήκωσε στο αέρα το αμάξι, αφού το έσυρε για μερικά μέτρα στον δρόμο. Το σήκωσε στον αέρα και το πέταξε με δύναμη πάνω στο τοιχίο της Αττικής οδού», προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Και συνεχίζει: «Σπάσαμε το τζαμάκι για να ανοίξουμε την πόρτα… Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε όμως γιατί είχε αίματα από το στόμα και σπασμούς. Για αυτό δεν τον μετακινήσαμε….. Από την αρχή ο οδηγός είπε ότι στο σημείο αυτό καθημερινά μας στραβώνει ο ήλιος και εγώ του είπα, γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά να σας βάλουν μια μεμβράνη;»


πηγή:fimes.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις